ΕλληνικάEnglishDeutschRussian

book-now-button

JUNIOR SUITE ΚΛΕΙΩ

Στην ελληνική μυθολογία η Κλειώ ήταν η Μούσα της επικής ποίησης και της Ιστορίας. Ήταν κόρη του Δία και της Μνημοσύνης. Το όνομα της προέρχεται από τη ρίζα κλέω/κλείω που σημαίνει αφηγούμαι ή κάνω γνωστό.

Απεικονιζόταν με ένα ρολό περγαμηνών ή ομάδα από πλακίδια και με δάφνινο στεφάνι. Είχε ένα γιο από τον Πίερο, τον Υάκινθο. Το πάθος μεταξύ της Κλειούς και του Πιέρου ήταν η τιμωρία της Αφροδίτης, όταν κάποτε η Κλειώ τόλμησε να την ειρωνευτεί για τον δεσμό της με τον Άδωνη.

Η σουίτα Κλειώ είναι 22 μ2 βρίσκεται στον 2ο όροφο, τα παράθυρα της έχουν θέα στην οδό εθνικής αντιστάσεως, έναν εμπορικό δρόμο της Παλιάς πόλης και τις σκεπές των σπιτιών την παλιάς πόλης και μπορεί να φιλοξενήσει 2 άτομα σε υπέρδιπλο κρεβάτι.

Ένας ακόμα ξεχωριστός χώρος του αρχοντικού όπου στο παρελθόν φιλοξενούσε ως υπνοδωμάτιο τα παιδιά της οικογένειας.

Με ξεχωριστά διακοσμητικά στοιχεία, όπως ο μεγάλος καθρέφτης και τα πόμολα σε μορφή λιονταριών που βρέθηκαν στο σπίτι, πάνω στον ψηλό τοίχο επενδυμένο από καλαίσθητη ταπετσαρία, ο κρυστάλλινος πολυέλαιος με κρύσταλλα Swarovski και το εντυπωσιακό ταβάνι της σουίτας προσδίδουν αρχοντιά και μεγαλοπρέπεια στον χώρο.

Στο μπάνιο της υπάρχει ντους με υδρομασάζ, εύκολο στη χρήση, για ένα χαλαρωτικό μασάζ.